Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

+ Αλλα δωρεαν...

ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΠΟΛΛΟΊ ΜΗ-ΡΩΣΊΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ, ΑΛΛΆ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΤΕ. :)
~ Αν δεν είστε από τη Ρωσία-Σύνδεση και εισάγετε έναν διαγωνισμό ΕΔΩ .
~ Αν δεν είστε από τη Ρωσία- Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Πηγαίνετε σε ένα ρωσικό μεσολάβησης, όπως nlproxy.ru Ή besplatno.Tomsk.ru Ή WebProxy. ru / 2. Επικολλήστε τον σύνδεσμο διαγωνισμό στο κενό πλαίσιο της proxysite http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3682 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση ή απλά πατήστε Enter στο πληκτρολόγιο 4. Σύνδεση σε Stardoll 5. Συμπληρώστε τις δύο κενές θέσεις με τίποτα και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή Ανταγωνισμού. 6. Περιμένετε μέχρι το φόρτωμα των σελίδων.Θα πρέπει να δείτε το κείμενο «είσοδος διαγωνισμό σας έχει υποβληθεί». 7. Μπορείτε να αφήσετε τώρα την μεσολάβησης και πηγαίνετε στο Stardoll ως συνήθως.Η πινακίδα πρέπει να είναι σε ένα κουτί Starplaza στη σουίτα σας.:] PS Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για το αντικείμενο εμφανιστεί στη σουίτα σας. 

ΔΩΡΕΆΝ ΤΣΑΓΙΈΡΑ ΚΑΙ ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΤΣΑΓΙΟΎ

~ Αν δεν είστε από τη Ρωσία-Σύνδεση και συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό ΕΔΩ .
~ Αν δεν είστε από τη Ρωσία- Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Πηγαίνετε σε ένα ρωσικό μεσολάβησης, όπως 1.gsr.saariselka.ru Ή 2.gsr.saariselka. ru Ή 3.gsr.saariselka.ru 2. Επικολλήστε τον σύνδεσμο διαγωνισμό στο κενό πλαίσιο της proxysite http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3681 3. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί σχετικά με το δικαίωμα από το κουτί ή απλά Hit εισαγάγετε στο πληκτρολόγιο 4. Συνδεθείτε στο Stardoll 5. Κάντε κλικ σε μία από τις φωτογραφίες σας, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή Ανταγωνισμού 6. Περιμένετε μέχρι το φόρτωμα των σελίδων.Θα πρέπει να δείτε το κείμενο «είσοδος διαγωνισμό σας έχει υποβληθεί». 7. Μπορείτε να αφήσετε τώρα την μεσολάβησης και πηγαίνετε στο Stardoll ως συνήθως.Τα στοιχεία που θα πρέπει να είναι σε ένα κουτί Starplaza στη σουίτα σας.:] PS Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να εμφανιστούν τιμή Τριαλογονομεθανίων στη σουίτα σας. 

ΔΩΡΕΆΝ ΒΡΑΧΙΌΛΙ ΔΙΑΚΟΠΏΝ

1. Συνδεθείτε στο Stardoll 2. Πηγαίνετε σε αυτό το σύνδεσμο: http://www.stardoll.com/en/starplaza.php?startItemIds=48128 3. Βάλτε το είδος στο καλάθι αγορών σας και να το αγοράσει για 0sc Το βραχιόλι θα πρέπει να είναι σε ένα κουτί Starplaza σουίτα σας.:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου