Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

15/01/2013

Δωρεάν Dance Μόλις 4 γυαλιά ηλίου

-Εάν είστε από τη Βραζιλία - Σύνδεση και Enter διαγωνισμό ΕΔΩ
- Εάν δεν είστε από τη Βραζιλία - Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1) Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε Βραζιλίας proxy όπως αυτές: brazilsurf.info Ή brazilunblock.info 2) αντιγραφή και επικόλληση αυτής της σύνδεσης στην κενή γραμμή μεσολάβησης για http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3768 3) Κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση ή πατήστε Enter στο πληκτρολόγιό σας, Θα δείτε έναν διαγωνισμό 4) Σύνδεση Stardoll [σε περίπτωση που δεν βλέπετε πλέον διαγωνισμό, επικολλήστε το σύνδεσμο και πάλι στη γραμμή μεσολάβησης του] 5) Σημειώστε τη σωστή απάντηση Rick Astley ή άλλο και κάντε κλικ στο Enter Ανταγωνισμού 6) Περιμένετε μέχρι φορτώνει τη σελίδα με το κείμενο «είσοδος διαγωνισμό σας έχει υποβληθεί» 7) Αφήστε το proxy και πηγαίνετε στο Stardoll ως συνήθως γυαλιά θα πρέπει να είναι σε μια τσάντα Just Dance στη σουίτα σας [:


Χάρη σε USD

12/01/2013

Δωρεάν οδηγός για Ρίο τσάντα και τα Χριστούγεννα Polo


Αν ζείτε στην Τουρκία, Σύνδεση και Εισάγετε ένα διαγωνισμό που συνδέονται ΕΔΩ
Αν δεν ζουν στην Τουρκία: 1) Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε τουρκική proxy web όπως - ippath.net/proxy2 Ή httpdserver.info Ή serverhttp.info / 2) Επικόλλησε αυτό το σύνδεσμο διαγωνισμό σε μπαρ URL του proxy http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3738 3) Κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση ή πατήστε Enter στο πληκτρολόγιο 4) Σύνδεση Stardoll 5) Εισάγετε τον ανταγωνισμό με το γράψιμο τουλάχιστον ένα χαρακτήρα τόσο - Θέμα και πεδία κειμένου 6) Κάντε κλικ στο κουμπί Enter διαγωνισμό θα πρέπει να φορτώσει σελίδας με "την είσοδο διαγωνισμό σας έχει υποβληθεί" κείμενο. 7) Αφήστε το proxy και πηγαίνετε στο Stardoll ως συνήθως αντικείμενα πρέπει να είναι στην τσάντα Starplaza σε σας suite [:Διατίθεται μέχρι 31 Ιαν
Χάρη σε USD


08/01/2013

Δωρεάν Barbie Εσωτερικών

~ Αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο - Σύνδεση και ενταχθούν ΠΑΡΟΥΣΑ . club
~ Αν δεν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο - Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Πηγαίνετε σε ένα πληρεξούσιο του Ηνωμένου Βασιλείου όπως: krabappel.com / ppi-old / Ή justproxy.co.uk Ή webypass.info / 2. Επικολλήστε τον σύνδεσμο στο κενό πλαίσιο της proxysite http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=3865935&action=ma&ac=3865935 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Go ή απλά να πατήσετε Enter στο πληκτρολόγιό σας 4. Συνδεθείτε στο Stardoll 5. Περιμένετε μέχρι το φόρτωμα των σελίδων. Θα πρέπει να ενταχθεί αυτόματα στον σύλλογο. 6. Μπορείτε να αφήσετε τώρα την μεσολάβησης και πηγαίνετε στο Stardoll ως συνήθως Το εσωτερικό θα πρέπει να είναι σε ένα κουτί Barbie στη σουίτα σας. Μόλις το ανοίξετε, θα βρείτε το εσωτερικό κάτω από την καρτέλα "Σχεδίαση δωματίου σχετικά με το δικαίωμα της σουίτας σας. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου